Home » Contact & info » Betalingsmethoden

Betalingsmethoden

Betalingsmethoden

Nadat u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u binnen enkele minuten een bestelbevestiging via de mail. Hierin vindt u een overzicht van de bestelling en de opsomming incl. eventuele verzendkosten. Na betalingsingang ontvang u hierover een bevestiging via mail.

 

*iDEAL betaling

U kunt direct tijdens het bestelproces de betaling vertrouwd, veilig en gemakkelijk afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving. U kunt gebruik maken van iDEAL zonder dat u zich hiervoor hoeft aan te melden. Uw betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen uw bestelling dan ook direct in behandeling.

 

*Vooruitbetaling per overboeking

Vermeld bij overboeking altijd het bestelnummer. Zodra de betaling binnen is zal uw bestelling in gang gezet worden. Houdt er rekening mee dat de levertermijn in gaat op het moment dat de betaling bij ‘t-Zolderke binnen is. De betaling dient volledig binnen 7 dagen na de besteldatum te zijn voldaan. Mochten wij de betaling na afloop van deze termijn niet hebben ontvangen dan zullen wij uw bestelling annuleren. Wij verzenden een bevestiging per e-mail als wij de betaling hebben ontvangen én als de bestelling is verzonden.

Onze betaalgegevens:
IBAN NL83KNAB0259751510

TNV ‘t-Zolderke

Gelieve er rekening mee te houden, dat we pas na betalingsingang met de productie beginnen, de gekozen betaalmethode kan dus invloed hebben op de verzendtijd.
Voor het geval, dat de betaling door bijvoorbeeld een technische storing niet gelukt is, vindt u in de bestelbevestiging een link terug naar de betaalpagina. U hoeft de order dus niet opnieuw te plaatsen.


* Afhalen

Bij afhalen dient de betaling bij voorkeur vooraf via bank te zijn voldaan of contant te worden afgerekend.