Home » Contact & info » Service & retourneren

Service & retourneren

Service & Retourneren

 

Niet tevreden?

Wij streven naar 100% tevredenheid. En u heeft het recht op een deugdelijk product.

Gaat het om een defect dan heeft u recht op gratis reparatie of vervanging. Om hier zo goed mogelijk aan te voldoen, vragen wij u contact met ons op te nemen wanneer u niet tevreden bent met uw bestelling. Wij ontvangen graag het ordernummer en een omschrijving van de klacht. Betreft het een zichtbare klacht, dan vragen wij een foto van het desbetreffende product. Neem contact op via e-mail info@t-zolderke.nl of bel

06-12979040.

Bedenktijd

U heeft het recht op de wettelijke bedenktijd om de door ‘t-Zolderke geleverde artikelen binnen 14 dagen na de ontvangst datum te retourneren onder de volgende voorwaarden:

-Het artikel is ongebruikt en verkeert in originele staat.

-Het artikel is voorzien van de originele verpakking en eventuele prijskaartjes

-Een kopie van de factuur met daarop uw volledige adresgegevens

 

 

De volgende artikelen kunnen niet worden geretourneerd: 
- Artikelen die niet in originele staat en/of verpakking verkeren 
- Artikelen die gedragen/gebruikt of gewassen zijn

- Gepersonaliseerde artikelen

- Het product is voorzien van bedrukking

- Het product een sticker betreft

- De gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd

- Uzelf heeft geprobeerd een gebrek te herstellen

 

Hoe retourneren:

- Stuur binnen de 14 dagen bedenktijd een e-mail naar info@t-zolderke.nl vermeld hierin dat u van de aankoop afziet. Of gebruik het formulier ontbinding.

- Na het ongedaan maken van uw koop heeft u nog 14 dagen de tijd om uw product terug te sturen.

- Retourneer het product naar ‘t-Zolderke, Kamilleweg 13, 6596 BG, Milsbeek

- Voeg een kopie van de factuur toe vermeld hierop uw bankrekeningnummer voor terug storting van de kosten van de bestelling.

- U kunt het pakketje afgeven bij een postkantoor.

- Na ontvangst van de retourzending nemen wij contact met u op.

- Verzendkosten zijn altijd voor eigen rekening. 

- De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling. 

Indien bij het retourneren van de artikelen bovengenoemde regelgeving wordt nageleefd, zal ‘t-Zolderke het aankoopbedrag en de bezorgkosten binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen aan u crediteren. De verzendkosten voor het terugzenden zijn voor uw eigen rekening.

‘t-Zolderke behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of opzettelijk is beschadigd. Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 14 dagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door u is geaccepteerd. 

 

Retourneren is op eigen risico ‘t-Zolderke is niet verantwoordelijk voor het zoek raken van het artikel of een beschadiging hiervan. Indien het artikel beschadigd bij ons aankomt dan zullen wij geen geld retour sturen en geen nieuw artikel toesturen. Bij het retourneren van een beschadigd artikel wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Wij raden u dan ook aan, de artikelen in een daarvoor bestemde verpakking te versturen, met een track & trace code.

 

Bij vragen kunt u contact opnemen via e-mail info@t-zolderke.nl. U kunt ook bellen op 06-12979040