Home » Contact & info » Verzenden & levering

Verzenden & levering

Verzenden en levering

 

Verzendkosten:

*Verzenden binnen Nederland € 3,95 voor een brievenbuspakket

*Verzenden binnen Nederland € 6,95 voor een pakket

 

 Levertijd bestelling:

Wij doen ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk bij uw thuis af te leveren. Wij streven ernaar alle bestellingen binnen 3-5 werkdagen en gepersonaliseerde artikelen binnen 5-10 werkdagen na ontvangst van de bestelling en betaling aan te bieden bij Post.nl.


*Normale verzending: na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen.

*Pre-orders, gepersonaliseerde en handmade artikelen: na ontvangst van betaling 5-10 werkdagen.

*Afhalen: Wij stellen u op de hoogte zodra uw bestelling klaar ligt en zullen met u een afspraak maken voor afhalen.

Wanneer u artikelen besteld met verschillende levertijden, houd dan rekening met de langste levertermijn.

 

Aan het verzenden van de artikelen wordt de grootst mogelijke zorg en aandacht besteed. Al onze producten worden zorgvuldig gecontroleerd en goed verpakt voor verzending. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden welke ontstaan tijdens of voortvloeien uit het vervoer van uw bestelling door PostNL. 

De dag dat wij de bestelling aanbieden bij PostNL, krijgt u per e-mail een bericht.  PostNL verzorgt voor ons binnen Nederland de bezorging van zowel de brievenbus- als de pakketten. Indien de bestelling wordt verzonden in een brievenbuspakket, dan past deze in de brievenbus en hoeft u hier niet voor thuis te blijven. Indien de bestelling wordt verzonden in een pakket, dan wordt deze thuis afgegeven. 

 

Niet thuis?
Mocht u niet thuis zijn bij aflevering, dan zal PostNL eerst proberen het pakket af te leveren bij uw naaste buren. Zijn de buren ook niet thuis, dan komt PostNL de volgende dag terug met het pakket. Indien het pakket drie maal niet in ontvangst kan worden genomen (ook niet bij uw naaste buren), dan kunt u het pakket ophalen bij het postkantoor zoals is beschreven op de kennisgeving die door PostNL zal worden achtergelaten. 

Onjuiste bezorging

Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor de vermelding van het juiste afleveradres. U wordt geacht deze gegevens bij iedere bestelling op juistheid te controleren en ze waar nodig aan te passen. ‘t-Zolderke kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van typefouten en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant. 

 

Afhalen:
Het is mogelijk om uw bestelling af te halen bij “t-Zolderke”.  Zodra uw bestelling klaar ligt dan zullen wij u telefonisch of per mail op de hoogte stellen en een ophaal afspraak maken. Wij zijn gevestigd aan de Kamilleweg 13 te Milsbeek (6596 BG).